2012. augusztus 26., vasárnap

Szeptemberi programok a Glob-ban

19:24





Rögtön szeptember első napján ismét hazai pályán, a Glob klubban kerül megrendezésre az egy ideje már Budapestre szorult Eger Hardcore Fest, olyan itthon jól ismert zenekarokkal, mint a Tisztán A Cél Felé, A Tango Underground, a Genetika, vagy épp a Panel Dogz.  A belépő előre láthatólag 500 forint, kezdés pedig 20:00-ra várható.



Rögtön egy héttel később sem kell unatkoznotok, ugyanis szeptember 8.-án, szombaton a sludge metálban utazó, cseh Drom teszi tiszteletét nálunk, akiket a győrből érkező FuckLikeBunnies és az első koncertjén egy temetkezési vállalat hűs pincéjében alig túlesett egri trash-punk Slobodan Milosevic fognak erősíteni. A beugró mindössze 400 forint lesz, a kezdés pedig 20:30-kor lesz.

Szeptember 15.-én pedig nem kisebb party vár majd benneteket, mint a fellépők sorával az Egrix záróbuliját idéző metál-hardcore őrület. A helyi Téveszme mellett ugyanis olyan zenekarok teszik majd tiszteletüket városunkban, mint az egriek számára már bemutatásra valószínűleg nem szoruló, überbrutál szegedi The Southern Oracle, a városkánkban már szintén jól ismert, Hajdúságból érkező hardcore-punk betyárok, a Hanoi, az első albumával idén elkészülő, nyíregyházi Wait for a Mistake utódzenekaraként ismert Orion Dawn, illetve a 2008 óta aktív, kerekegyházi brutál-metál ötösfogat, a Stubborn. A zenekari támogatás mindössze 700 forint, amiért garantált a megszokott, remek hangulat.



Facebook eventek (sok linkkel és miegymással) :


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013 Eger City Underground. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top