2012. július 13., péntek

Néhány augusztusi program

11:53

Ha már múlthéten egy jó hírrel szolgáltunk nektek, hát ez a hét se legyen különb. Vagyis legyen, hiszen Az Emptiness Booking nem pusztán egy, hanem rögtön három olyan programmal rukkolt elő augusztusra és szeptember elejére, amire érdemes lesz ellátogatnotok.Első körben a metál különböző irányzatainak kedvelői örülhetnek, hiszen augusztus negyedikén a Glob kubban öt banda, a szlovák death metál Killchain, a thrash metálban utazó, egri Implosion, a szintén egri, experimentális metált játszó The Palindrome Sequence, a miskolci, magukat melodikus hardcoreként definiáló Anchorless Bodies és a budapesti deathcore Brainlust áll majd színpadra. A beugró 500 forint lesz, bővebb infó pedig az esemény facebook eventjére kattintva olvasható.


Ha pedig még nincs programotok augusztus közepére, akkor sem kell bánkódnotok. Két napos hepajjal vár ugyanis titeket az Érsekkerti zenepavilon augusztus 15.-én és 16.-án. A rendezvény első napján tiszteletét teszi városunkban a portugáliából érkező Stolen zenekar, illetve a nemrég új kilemezzel előrukkoló, budapesti Kozmosz, akiket sokan ismerhettek már korábbi, Schmitt Pált fikázó dalukról. Az esemény második napja ismét a post-rock rajongó fiatalság kedvében jár, hiszen a műfaj két jeles, hazai képviselője, a budapesti Marionette I.D., illetve a Képzelt Város fog majd színpadra állni. A rendezvény megtekintése ráadásul ingyenes! Ide kattintva csatlakozhattok az eventhez.

És ha még mindig nem lenne elég, hát akkor tessék. A nyár végén sem kell bánkódnotok, hiszen rögtön szeptember első napján ismét hazai pályán kerül megrendezésre az Eger Hardcore Family Fest, olyan, itthon jól ismert zenekarokkal, mint a Tisztán A Cél Felé, A Tango Underground, a Genetika, vagy épp a Panel Dogz és a Cannonball. A beugró előre láthatólag 500 jó magyar pénz, bővebb információ pedig a későbbiekben az esemény Facebook eventjén lesz olvasható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013 Eger City Underground. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top