2012. április 10., kedd

Áprilisi programok

13:47

A hónap hátra lévő felében sem kell ám unatkoznotok, hiszen az Emptiness Booking csapata ismét ellát benneteket egy rakat király bulival.

A sort rögtön most csütörtökön két német hardcore/punk zenekar, a Reason To Care és a Crowns & Thieves kezdi meg, a Miskolcról érkező, Sky Above Heroes és My Fears From the Silence zenekarok tagjaiból alakult, új melodic-hc banda, az Anchorless Bodies társaságában. A koncerteknek mint általában, az Egrix hátsó terme ad helyet, a minimális zenekari támogatás pedig 400 Forint. Kezdés nyolckor.

https://www.facebook.com/events/231962160216126/

Amennyiben sikerül majd' egy hét alatt kipihennetek a csütörtöki bulit, következő hét szerdán, azaz április 18.-án a Jaffa Cooltur Club vár benneteket egy még királyabb rendezvénnyel. Az este folyamán a Svédországból érkező indie-rock duó, a Moffarammes fog koncertet adni, utánuk pedig a Popméter csapata gondoskodik majd a fergeteges afterpartyról. Ha hiszitek, ha nem, mindennek teljesen ingyen és bérmentve lehettek részesei , tehát szarjátok le a másnapi munkát vagy sulit, és gyertek bulizni, meg fogja érni, higgyétek el! Kezdés szintén este nyolckor.

http://www.facebook.com/events/212196698885946/

És ha még mindig nem unnátok meg a bulizást ebben a hónapban, hát tessék, kaptok még jövőhét péntekre, azaz 20.-ára is egy angol, egy német és két magyar zenekart az Egrix színpadára. Az Egyesült Királyságból európai turnéja keretein belül Egerbe érkező, History Of The Hawk csapatát a német földről hazánkba látogató With Open Arms erősíti majd, hazai fronton pedig a budapesti New Dead Project és az Another Way támogatják őket. Kezdés szokás szerint 8 körül, zenekari támogatás 400 magyar Forint.

http://www.facebook.com/events/314069631970470/


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013 Eger City Underground. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top