2012. április 2., hétfő

Az eddigi évek legunalmasabb felhozatalával hódít az eFen

16:14

Na most komolyan. Kérlek benneteket, őszintén válaszoljatok erre az egyszerű kérdésre: Ki lehet vajon 2012-ben még mindig kíváncsi a Republicra?
Ha más nem is, úgy tűnik, hogy legalább az eFeN szervezői nagyon szerethetik a proto-skinhead Cipőt és megalakulása óta kurvára gáz pop-rock zenekarát, hiszen ez már zsinórban legalább az ötötdik alkalom, hogy a Republic koncertet ad az Egri Főiskolás Napok keretein belül. Idén mondjuk óriási meglepetésként, a változatosabb program érdekében nem az utolsó, hanem a második napra suvasztották be őket. Hip-hip-hurrá!

A többi fellépővel nagyjából ugyanez a helyzet, mind-mind ezer éve lerágott csontok, akik minden magyar fesztivál levegőjét rontják, és városunkban is legalább századjára fordulnak meg. Habár idén olyan csodás produkciók is helyet kaptak a fergeteges programban, mint az egyik kereskedelmi adó által futószalagon legyártott Kocsis Viktor, vagy épp az első napon fellépő Ákos tribute band. Igazán színvonalas műsornak ígérkezik, habár úgy látszik, hogy a magyar könnyűzenei életet több, mint húsz éve mételyező, frissen Kossuth-díjazott, pöcshuszár Ákos megfizetése túl sok zsetonba lett volna a szervezőknek, így maradt a negyedannyiba kerülő, olcsó utánzat. Kérdem én: Miért nem lehetett esetleg ezt a pénzt más, egyedi, és igényes produkció leszervezésére költeni? Miért nem veszteséges ez a rohadt fesztivál!?

Szeretné-e ön, ha az EgerCityUnderground csapata tudósítana az eFeN helyszínéről? igen
nem
kurva anyátok!
Küldene-e ön pénzt a szerkesztőknek hallucinogén szerek vásárlására, hogy azokkal növeljék az esemény élvezeti faktorát? igen
nem
kurva anyátok!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013 Eger City Underground. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top