2013. július 20., szombat

"Költözzön el Egerből!" PÁLYÁZAT! második rész

11:00

Unalmas kispolgár Ön, aki semmi másra nem vágyik minthogy dolgozhasson? Többgyermekes
családapa, akinek szerettei ellátása, utódai boldogságának biztosítása a legfontosabb? Maradi, műkedvelő bigott talán, akinek városunk barokk jellege többet nyújt a megújuló, modern építményeknél? Netalántán minőségi szórakozásra áhítozó fiatal, aki többre vágyik annál, minthogy hetente egyszer diszkóba menjen, majd  fejét legális és illegális tudatmódosító szerek garmadával teletömve a hazaúton jól összetörjön valamit? Egy csepp sorsközösséget sem érez az utcasarkokon dohányárut kéregető, agresszív beavatkozástól sem visszariadó, munkakerülő ifjakkal?

Ebben az esetben sajnálattal kell közölnünk, hogy a Jóisten akarata által rossz városba született... De ne csüggedjen, van megoldás!

KÖLTÖZZÖN EL EGERBŐL!

Ösztöndíjas programunk keretein belül lehetősége nyílik az ország legcsodálatosabb helyeinek meglátogatására! Éljen a méltán híres dalban egyenesen csodálatosnak aposztrofált fővárosunk legmenőbb, leg élet- és húgyszagúbb kerületeiben, ahol fekete és fehér, szegény és még szegényebb kart karba öltve verik agyon vagy késelik meg egymást! Robotoljon valamelyik méltán híres, nagylelkű multinacionális vállalat alkalmazottjaként napi tizenkét órában! Haljon éhen máshol, hiszen itt nem illik a városképbe!

Vagy talán igazi nagyravágyó álmodozó Ön, aki nem elégszik meg a gyönyörű hazánk által tálcán felkínált lehetőségekkel? Ebben az esetben is van megoldás, hiszen programunk igazi külföldi körutazást szervez a számára! Csak egy lépés választja el Önt és családját minden magyar honpolgár dédelgetett álmától, a karriertől egy osztrák étterem konyháján, vagy épp egy londoni szálloda karbantartói fülkéjében, partvisok és felmosórongyok közt! Amennyiben úgy érzi, felhívásunk felkeltette érdeklődését, s a fentebb megfogalmazott követelményeknek Ön tökéletesen megfelel, ne habozzon! Nincs más teendője, mint megosztani eme írást ismerőseivel pár elmés mondat társaságában, melyből láthatjuk, mennyire maradi kispolgár, gondos édesapa, vagy épp szofisztikált fiatal ön, és máris nyerhet!

A nyeremény összege magába foglalja az utazás (duplán) visszatérítendő árát, egy kedélyes seggberúgást, néhány kellemetlen mondatot, és két fővárosi import bloggert, akik az Ön véren és verejtéken termett adóból írnak kedélyes zagyvaságokat dübörögve fejlődő városkánk nyugatot meghazudtoló haladásáról és virágzásáról!

Ne habozzon hát! Csodás alku ez, mellyel mindenki jól jár!
Ön is, Mi is, nem utolsó sorban pedig a városunkat elözönleni kívánó, pénzes seggfejek, akik cseppet sem törődnek a hétköznapi életet élő honpolgár legkevésbé sem érdekes sorsával! A lehetőség adott, éljen hát vele!

KÖLTÖZZÖN EL EGERBŐL!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013 Eger City Underground. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top